Yoga (ashtanga) høst 2019 i Oslo

Yoga (ashtanga) høst 2019 i Oslo

Arrangør: Fylkesmannen i Oslo og Viken bedriftsidrettslag
Påmeldingsfrist: 18.12.2019 13:45:00

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 300,-

Beskrivelse

Det er yoga i treningsrommet hver trsdag kl. 14:45. Timen er åpen for alle ansatte og passer for alle. Det er derfor ikke nødvendig med noen kjennskap til yoga fra før. 

Kurset har oppstart onsdag 4. september 2019 kl. 14:45-15:45, og det er til sammen 15 uker med trening. Ingen trening i høstferien, 2. september. 


OBS: siste time torsdag 12. desmber er flyttet til mandag 9. desember. 


Siste gang før jul er 9. desember 2019. Egenandelen er 750 kr for 15 ganger og betales ved påmelding. Redusert pris fra uke 44.

Ashtanga yoga er en dynamisk yogaform med en fast serie øvelser som blir gjort i en bestemt rekkefølge. Ashtanga yoga utvikler styrke, fleksibilitet og balanse, både fysisk og mentalt. En egen pusteteknikk brukes gjennom hele timen. Her finner du en oversikt over serien (på timen gjøres ikke hele serien og det gis moderasjoner og alternativer). Ingen tidligere erfaring eller forkunnskaper er nødvendig.

Kurset holdes av yogalærer Monika Amundin som har mange års egenpraksis og undervisningserfaring med Ashtanga yoga. Treningene foregår i treningsrommet i kjelleren. Vi har yogamatter til utlån. 

Ta kontakt om du har noen spørsmål!

Kontaktperson er Åshild Moi fmoaaam@fylkesmannen.no.
Leder bedriftsidrettslaget Lise Marie Sundsbø fmoalms@fylkesmannen.no


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert avIdrettenOnline